Održavanjem rashladnih uređaja bavimo se još od 1987. Godine.

Servis Frigomehaničar je uslužni obrt osnovan  1996. Godine. Djelujemo na području otoka Lošinja i Cresa, a osnovna djelatnost je popravak profesionalnih  rashladnih uređaja. Tijekom proteklih godina pohađali smo više stručnih seminara i položili sve potrebne stručne ispite te posjedujemo valjanu dozvolu za obavljanje djelatnosti servisiranja opreme i uređaja koji sadrže tvari koje oštećuju ozonski sloj te za prikupljanje i oporabu ovih tvari, izdanu od nadležnog ministarstva, a obrt je upisan u Registar pri istom ministarstvu.

Sjedište obrta je u Malom Lošinju, a usluge pružamo na terenu na  licu mjesta gdje se desio kvar, a po pozivu na mobilni telefon.

Posjedujemo servisno vozilo opremljeno alatom i osnovnim rezervnim dijelovima, te skladište rezervnih dijelova i potrošnog materijala, kako bismo kvarove sanirali u najkraćem mogućem roku.

Materijal i rezervne dijelove koje trenutno nemamo na zalihi, možemo nabaviti u roku od  jednog pa do nekoliko dana, što ovisi o vrsti  uređaja i težini kvara.

Zimi su usluge bazirane na redovnim servisima,  montažama novih i obnovi rashlade starih rashladnih uređaja, dok se ljeti pretežno bavimo popravcima kvarova.

Naši klijenti  su u većini slučajeva ugostitelji i trgovci, ali pružamo i usluge popravaka i  malih kućnih rashladnih uređaja kao i auto-klima, vozila hladnjača, te brodskih rashladnih uređaja.

Radno vrijeme je svakim radnim danom od 9-16 sati, subotom do 13, nedjeljom i praznikom ne radimo. U slučaju izuzetne hitnoće, radimo i van radnog vremena.

Tko smo i čime se bavimo?

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now